Onder optie: Verkocht

Van Bosseplantsoen, 3317 PK Dordrecht
€ 219.000,- k.k.

Beschrijving

Goed onderhouden, twee verdiepingen maisonnette woning van maarliefst 108 vierkante meter , in Dordrecht

Zie onderstaande voorwaarden en filmopname + WalterLiving rapport bij dit object ( extra foto's op aanvraag, woning is niet te bezichtigen)

Locatie

De buitenwijken van Dordrecht zijn erg geliefd onder starters en jonge gezinnen. Dit appartement is gelegen in de wijk ‘Crabbehof’. Deze wijk is aan een ware opkomst bezig. Dit is te zien aan de vele nieuwbouwprojecten en woonverbetering die de laatste jaren heeft plaatsgevonden.

In de directe omgeving zijn diverse winkels te vinden die gelegen zijn in ‘winkelcentrum Crabbehof’. Ook het grote winkelcentrum ‘ Sterrenburg’ is op slechts 5 minuten rijden te bereiken. Om naar het centrum van Dordrecht te komen heb je ongeveer 10 minuten nodig met de auto. Ook is het openbaar vervoer op loopafstand te bereiken. Kortom een fijne centrale ligging.

Indeling

Het betreft een maisonnette woning in een appartementencomplex dat in de jaren ‘60 gebouwd is. Het complex is in een goede staat en goed onderhouden. Je komt het complex binnen in het centrale portiek. Het appartement is gelegen op de 4e etage. Deze is te bereiken met de lift of met de trap.

De woning is gelegen aan een galerij die uitkijkt op veel groen. U komt de woning binnen in een langwerpige hal. Direct aan uw rechterhand treft u de ruime keuken. Keuken dient cosmetisch aangepakt te worden. Naast de keuken treft u het toilet. Vanuit de hal loopt u rechtdoor de ruime L-vormige woonkamer in.
In de woonkamer kan eventueel een extra slaapkamer gerealiseerd worden

Via de trap vanuit de centrale hal komt u op de 2e etage. De 2e etage beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, een ruime overloop en een badkamer met ligbad en groot wastafelmeubel.

De woning wordt verwarmd middels blokverwarming en is uitgerust met kunststof kozijnen en dubbel glas.

Beleggingskansen

Dordrecht ligt onder de rook van Rotterdam en heeft altijd een goede verhuurmarkt gehad. Deze woning is perfect om te verhuren aan een gezin of stel, maar leent zich ook uitstekend om te verhuren aan 2 afzonderlijke studenten. Dordrecht kent een beleid van maximaal 2 inschrijvers op 1 adres. Dit betekent dat u de bovenste en onderste etage kunt inrichten als 2 aparte verhuur units waarbij bijvoorbeeld het toilet gedeeld wordt. Een vergelijkbare woning in de directe nabijheid is op die manier zeer snel verhuurd.

Extra foto’s op aanvraag ( woning is niet te bezichtigen )

Details:
- Gebruikers oppervlakte: 108 m2
- Zie filmopname en bijlage Walter Living rapport
- 3 slaapkamers
- Keuken dient cosmetisch aangepakt te worden
- Afname datum: 1 september
- Projectnotaris Rox Legal
- VvE is gezond . VvE kosten € 228 inclusief stookkosten ( = verwarming, wordt door de huurder betaald). Exclusief stookkosten zal de VvE ongeveer € 118 per maand zijn
- 2% aankoop fee ex. BTW met verhuur en beheer afname
- 3,5 % aankoop fee ex. BTW zonder verhuur en beheer afname ( beheerovereenkomst wordt getekend i.c.m. koopakte)
Verhuur en beheer wordt verzorgd door Max Rental

Op al onze aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing https://www.fortus.nl/37-c09f/voorwaarden-en-aansprakelijkheid

Voor het in deze advertentie aangeboden pand en alles wat daarmee samenhangt qua prijzen en omschrijving, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave en de omstandigheden van het pand. Mocht de inhoud van deze advertentie echter niet overeenkomen met de daadwerkelijke situatie dan wel ontstaan door de advertentie onjuiste aannames, dan vormen deze nooit een reden voor enige gebondenheid en aansprakelijkheid van Cube Investment en de aan haar gelieerde ondernemingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00098
Koopsom € 219.000,- k.k.
Servicekosten € 218,-
Verwarming € 100,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Onder optie
Aanvaarding Per woensdag 1 september 2021
Aangeboden sinds Zondag 25 juli 2021
Laatste wijziging Zaterdag 31 juli 2021
Bouw
Type object Appartement, maisonnette
Woonlaag 4e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1961
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 108 m²
Inhoud 302 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Nabij winkelcentrum
Uitrusting
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft schuur/berging Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Periodieke bijdrage Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken