Onder optie: Verkocht

Crayensteynstraat, 3312 PC Dordrecht
€ 184.750,- k.k.

Beschrijving

Kluspand met tuin waar veel waarde aan toegevoegd kan worden!

Zie onderstaande voorwaarden

Bent u als belegger op zoek naar een pand dat u volledig opnieuw op kunt bouwen? Laat deze kans dan niet aan u voorbij gaan! Deze knusse eengezinswoning snakt naar een goede dosis liefde, om daarna onderdak te bieden aan een leuke starter.

Locatie

Deze woning ligt in een gezellige volkswijk aan de rand van het centrum van Dordrecht. de ligging van deze woning is perfect. Vlakbij het centraal station van Dordrecht, maar ook dichtbij diverse uitvalswegen. Dit maakt de woning aantrekkelijk voor zowel werkenden als studenten.

Dordrecht is met een enorme opkomst bezig. Struin door het prachtige historische centrum met schilderachtige straatjes waar het barst van de verborgen eettentjes en boetiekjes. Maar Dordrecht beschikt ook over een groot centrum waar diverse bekende winkelketens gehuisvest zijn. Dit maakt dat de stad voor ieder wat wils heeft.

Indeling

U komt de woning binnen in een centrale gang. In deze gang treft u aan uw linkerhand het toilet. Aan uw rechterhand komt u bij de toegang naar de doorzon woonkamer met open keuken. Vanuit de open keuken komt u in de tuin met berging. Tevens is de tuin via een achterom bereikbaar.

Weer terug in de gang neemt u de trap naar de eerste etage. Het eerste vertrek is de badkamer. Aan de achterzijde treft u 1 slaapkamer en aan de voorzijde treft u 2 slaapkamers. Tevens is er een vlieringtrap met een ruime zolder. Met een eventuele nieuwe indeling liggen hier zeker kansen om de zolder bij de woning te betrekken als slaapkamer.

Beleggingskansen

Zoals reeds aangegeven, moet de woning opnieuw opgebouwd worden en moet er een flinke dosis liefde in gestopt worden. Dit maakt het echter interessant om te spelen met de indeling waardoor u dit pand kunt omtoveren tot een waar paleis. Geschatte waardes van Walterliving laten cijfers tot € 225.000. U kunt het rapport vinden bij de bijlagen.

Dit pand is perfect te verhuren aan een starter of studenten die gezamenlijk een woning willen delen. De geschatte huurprijs ligt ongeveer tussen de € 895 en € 1100,- indien compleet gerenoveerd.

Eventueel is dit pand ook op de particuliere markt goed verkoopbaar. Hou in dat geval wel rekening met een verhoogde aankoop courtage.

Details:

Zie WalterLiving rapport bij "Brochures "
Gebruikers oppervlakte: 76 m2
3 slaapkamers
Tuin
Eigen grond
WOZ waarde: € 160.000
Afname datum: 2 augustus ( kan niet later)
Projectnotaris van toepassing ( Rox Legal )

2% aankoop fee ex. BTW met verhuur en beheer afname ( beheercontract vooruit getekend)
3,5 % aankoop fee ex. BTW zonder verhuur en beheer afname
Verhuur en beheer wordt verzorgd door Max Rental

Op al onze aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing https://www.fortus.nl/37-c09f/voorwaarden-en-aansprakelijkheid

Voor het in deze advertentie aangeboden pand en alles wat daarmee samenhangt qua prijzen en omschrijving, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave en de omstandigheden van het pand. Mocht de inhoud van deze advertentie echter niet overeenkomen met de daadwerkelijke situatie dan wel ontstaan door de advertentie onjuiste aannames, dan vormen deze nooit een reden voor enige gebondenheid en aansprakelijkheid van Cube Investment en de aan haar gelieerde ondernemingen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00094
Koopsom € 184.750,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Onder optie
Aanvaarding Per maandag 2 augustus 2021
Aangeboden sinds Donderdag 22 juli 2021
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1922
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 68 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 76 m²
Inhoud 212 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Tuin
Type Achtertuin
Uitrusting
Verwarmingssysteem Gaskachels
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken