Prijsverlaging

Te koop: Uniek object ! Eventueel kadastraal te splitsen naar 2 woningen . Slechts € 1375 per vierkante meter op toplocatie Rendement van 8% (!)

Gasstraat, 1781 RN Den Helder
€ 209.000,- k.k.

Beschrijving

8% BAR - Uniek en ruim object van ongeveer 152 m2 woonoppervlakte met zonnepanelen. Een woning om verliefd op te worden

Deze woning bestaat oorspronkelijk uit 2 woningen (was destijds kadastraal gesplitst) die later samengevoegd zijn tot 1 woning . In de oorspronkelijke koopakte wordt ook gesproken over 2 (kadastrale) adressen : Gasstraat en Spoorgracht .

Het betreft dan ook twee aparte woningen die later samengevoegd zijn tot 1 woning. Koper kan navraag doen bij gemeente wat betreft de mogelijkheden om weer terug te splitsen

De woning wordt in verhuurde staat verkocht waarbij de verkopers tijdelijk blijven wonen . Door medische klachten wil de huurder zsm gaan verhuizen naar een aangepaste woning , verkoper heeft een tijdelijk huurcontract van maximaal 2 jaar . Gezien de medische (nood) situatie zal dit echter aanzienlijk korter worden .

Zodra de woning beschikbaar komt adviseren wij de woning kadastraal te splitsen ( door koper navraag te doen bij gemeente) en daarna als 2 woningen te verhuren OF één woning te behouden voor eigen gebruik. Woning is zo ontzettend mooi qua authentieke uitstraling , uniek gewoon. Dicht bij de zee en centrum is op loopafstand.

Er is veel ruimte toe te voegen door de zolderruimte te verbouwen ( zie foto's). Dit zal de waarde ook een impuls geven . Er zijn zonnepanelen aanwezig

Den Helder telt maar liefst 41.000 inwoners en is groeiende . Den Helder is de thuishaven van de Koninklijke Marine. Ook is Den Helder het knooppunt voor diverse offshore activiteiten op het Nederlandse deel van de Noordzee.

Het object heeft een veel authentieke details zoals grote houten balken en glas in lood ramen. De gevel is beschermd stadstoezicht en een ware trekpleister door de spreuken op de gevel bij toeristen

Locatie

De Gasstraat ligt in de Visbuurt en is maar liefst 2 KM verwijderd van de Marinekazerne. Ook Damen Shipyards ligt binnen een straal van 2 km vanaf deze woning. Dat maakt dit object uitermate interessant om te verhuren aan Mariniers of Expats.

Het centrum van Den Helder is eenvoudig lopend te bereiken . Ook op loopafstand van de woning zijn diverse voorzieningen gesitueerd zoals een supermarkt en het treinstation.

Levering :
• Voorkeur verkoper gaat uit naar een koper die snel en zonder voorbehouden kan afnemen
• Projectnotaris van toepassing (keuze verkoper)

Financieel :
• Aankoopfee conform rendement overzicht ( zie brochures)
• Beheer door koper zelf te doen
• Levering conform leveringsvoorwaarden : https://hayweb.blob.core.windows.net/public/daeswe/1/Algemene-voorwaarden-Fortus.pdf

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00073
Koopsom € 209.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Prijsverlaging
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Dinsdag 23 maart 2021
Laatste wijziging Maandag 12 april 2021
Bouw
Type object Woonhuis, herenhuis, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1910
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Voorzetramen
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 101 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 152 m²
Inhoud 425 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan vaarwater
Aan water
Dichtbij openbaar vervoer
Uitrusting
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft zonnepanelen Ja
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen