Exploitatie

Uw vastgoed gaat pas echt renderen als het verhuurd is. Daarnaast is goed vastgoedmanagement belangrijk om de huurder het optimale woongenot te laten ervaren. Verhuren is vandaag de dag bijna topsport geworden. Met een markt waarin de vraag het aanbod overstijgt is het moeilijk te beoordelen welke huurder voor uw vastgoed de juiste is. Om deze reden werkt Fortus voor het verhuur en beheer samen met Max Rental en Max Management.

Max Rental is specialist op het gebied van woningverhuur en beheer. Met ruim 1100 woningen in beheer in de regio Zuid-Holland, weet Max Rental als geen ander hoe woningen snel verhuurd kunnen worden aan de juiste huurder. Max Rental werkt uitsluitend voor particulier beleggers, hierdoor bent u verzekerd van eerlijk advies over de verhuur strategie en de huurprijs.

Ook het juridisch kader is van belang. Verhuur van vastgoed is is gebonden aan veel wettelijke regelgeving. Op zowel landelijk als regionaal niveau. Dit is een aspect dat nog wel eens onderschat wordt. Max Rental is specialist en zal er daarom voor zorgen dat u tot in de puntjes op de hoogte bent van het juridisch kader en de eventuele risico’s hierin. Ook zorgt Max Rental ervoor dat uw vastgoed zo veilig mogelijk verhuurd wordt.

Om de verkoop van onze beleggingspanden zo vloeiend mogelijk te laten verlopen werken wij met onze zogenaamde 'spelregels'. Deze spelregels zorgen ervoor dat afspraken tussen partijen duidelijk zijn en er geen misverstanden ontstaan.