Uw woning verkopen aan een belegger

Uw woning verkopen kan een stressvolle periode zijn. U moet een keuze maken uit verschillende makelaars, elke keer weer uw huis opruimen voor bezichtigingen en elke keer de onzekerheid van bijvoorbeeld financiering voorbehouden. Wist u dat veel aankopen bij particuliere kopers niet doorgaan omdat ze de financiering niet rond krijgen? De woning gaat eerst voor bijna 2 maanden uit de markt en u zit in deze periode in onzekerheid.

Door uw woning te verkopen aan Fortus bent u verzekerd van een verkoop zonder stress. Daarnaast bent u ook nog eens veel goedkoper uit omdat u geen makelaars kosten betaald! Klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar dat is het zeker niet.

Fortus werkt voor particuliere beleggers. Dit zijn professionals die in vastgoed investeren om bijvoorbeeld hun pensioen op te bouwen. Vaak zijn het succesvolle ondernemers die zelfverantwoordelijk zijn voor hun pensioen.

Deze beleggers geven Fortus de opdracht om een beleggingspand te kopen. Fortus koopt uitsluitend panden aan zonder voorbehoud van financiering. U bent dus altijd verzekerd van een succesvolle koop en u krijgt geen tientallen mensen over de vloer met de onzekerheid dat uiteindelijk de koop niet doorgaat vanuit voorbehoud van financiering.

Daarnaast zorgt Fortus voor de opmaak van een professionele koopakte en de gehele coördinatie van de koop. Ook is Fortus flexibel in oplevering; een particulier is vaak afhankelijk van datum overdracht omdat zijn eigen woning dan ook verkocht is. Bij Fortus stellen wij ons heel flexibel naar u op; u bepaald als verkoper de datum van passeren bij de notaris. Wilt u tijdelijk terug huren ? Ook dit is bij Fortus bespreekbaar.

Wilt u ook uw woning zorgeloos, stressvrij en zonder gedoe verkopen?

Neem contact met ons op