Verkopen

Heeft u vastgoed dat u wilt verkopen? Dan komt Fortus graag met u in contact. Door ons zeer diverse en uitgebreide klantenbestand, vinden wij altijd een koper voor uw vastgoed.

Particulier verkopen

Bezit u particulier vastgoed waar u zelf woonachtig in bent, maar wilt u dit graag aan een vastgoedbelegger verkopen? In dat geval kan Fortus iets voor u betekenen. Uw woning verkopen aan een belegger kan verschillende voordelen hebben. Een belegger koopt zonder voorbehoud van financiering waardoor u verzekerd bent van de koop.

Moet u uw woning verkopen door uw privé situatie zoals bijvoorbeeld een scheiding of een schuldpositie? Ook dan kan Fortus uitkomst bieden. Door de flexibiliteit van onze klanten kan de woning passeren op een datum dat het u het beste uitkomt. Tevens heeft u niet te maken met honderden mensen over de vloed voor een verkoop bezichtiging.

Verhuurd vastgoed verkopen

Bent u in het bezit van verhuurd vastgoed. Dan kan Fortus u helpen bij de verkoop van zowel losse woningen als portefeuilles. Fortus biedt u een gegarandeerde afname waardoor u verzekerd bent van de koop.

Door de jarenlange expertise van Fortus op het gebied van vastgoed verhuur en -beheer, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de voorbereiding van de verkoop van uw vastgoed. Een goed voorbereide verkoop levert u ook het meeste op.

Als verkopende partij betaalt u bij Fortus geen makelaarskosten. Bent u voornemens om uw vastgoed te verkopen? Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.