Moet zijn “Uw woning verkopen en weer terug huren

Financiële onzekerheid is misschien wel de grootste stress factor die u kunt hebben in uw leven. Als u elke dag moet bedenken hoe u de touwtjes aan elkaar vast moet knopen is een (gedwongen) verhuizing het laatste waar u aan moet denken.

Fortus kan u in deze situatie van dienst zijn. Hoe? Wij kopen uw woning aan vanuit een professionele particuliere belegger en geven u de zekerheid dat u uw woning kunt terug huren. Op deze manier krijgt u de (financiële) rust om uw zaken op orde te krijgen zonder dat u weg hoeft uit uw vertrouwde omgeving.

Daarnaast heeft u met Fortus de zekerheid van een succesvolle verkoop zonder dat er continu mensen in uw woning hoeven te komen kijken en voor bekenden zichtbaar is in de markt dat u uw woning moet verkopen. Fortus neemt de woning eenmalig op en biedt deze aan onder haar klantenbestand. Dit zijn vaak ondernemers die via vastgoed hun eigen pensioen opbouwen. Uw woning komt niet groot op Funda te staan waar iedereen zicht op heeft. De gehele verkoop wordt door ons op een discrete wijze gecoördineerd.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op