Verhuur

Uw vastgoed gaat pas echt renderen als deze goed en professioneel verhuurd is. Daarom is het altijd goed om de verhuur uit te besteden aan een professionele partij. Niets is zoveel waard als een goed huurdossier en een goed gescreende huurder.

De verhuur bij Fortus wordt standaard verzorgd door Max Rentals. Zodra uw woning klaar is komt Max Rentals uw woning professioneel opnemen. Dit betekent dat een makelaar uw pand in kaart brengt, maten opneemt en bekijkt welke faciliteiten allemaal aanwezig zijn.

Goede foto’s zijn een must, daarom laat Max Rentals een professionele foto-en film reportage maken van uw vastgoed. Hoe beter het beeld dat huurders krijgen online, hoe sneller verhuurd.

Zodra er een geschikte huurder gevonden is wordt deze grondig gescreend. Hiervoor werkt Max Rentals samen met Huurpaspoort en Huurcheck. Het is van groot belang dat u een goed huurdossier heeft. U bent als verhuurder te allen tijde verantwoordelijk voor wat er in uw vastgoed gebeurt. Met een goed dossier kunt u voorkomen dat u boetes krijgt opgelegd door een gemeente.

Neem contact op