Renoveren

Vastgoed dat u aankoopt voor de verhuur moet vaak nog verbouwd worden. Het is immers u plicht als verhuurder om een huurwoning goed onderhouden en zonder gebreken op te leveren aan de huurder. Niet voor niets worden al onze woningen verkocht met een zogenaamde ‘APK’ keuring, waardoor u ervoor kunt zorgen dat de woning perfect wordt opgeleverd aan een huurder. Een tevreden huurder is immers de beste huurder!

Tevens kunnen onze experts u helpen bij het optimaliseren van het aantal punten dat een woning kan halen in de puntentelling. Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring, u uitstekend adviseren op het gebied van cosmetische renovatie waardoor u de maximale huurprijs voor uw woning kunt vragen.

Maar onze dienstverlening stopt niet bij enkel het advies. Ook kan onze partner, Milestone Vastgoedservices, u bijstaan tijdens de verbouwing. Het aansturen en communiceren met aannemers is een vak apart. Milestone kan voor u de gehele renovatie coördineren en begeleiden waardoor u hier geen omkijken naar heeft.