Vastgoed als belegging

Vastgoed verwijst naar onroerend goed, waaronder land, gebouwen en grond gebonden objecten. Vastgoed kan commercieel of residentieel zijn. Commercieel vastgoed omvat bijvoorbeeld kantoren en winkels, terwijl residentieel vastgoed verwijst naar woningen zoals huizen en appartementen.

Een tastbare investering

Vastgoed als belegging is interessant omdat het tastbaar is. Dit maakt de investering concreet en geeft u de mogelijkheid om uw investering te beheren en te verbeteren. Bovendien is vastgoed een investeringsproduct waarop relatief eenvoudig waarde kan worden toegevoegd, bijvoorbeeld door het object duurzamer te maken. Bovendien is de geschiedenis van vastgoed een bewijs dat vastgoed altijd in waarde stijgt, waardoor vastgoed een stabiele en weinig volatiele investering is.

Huurstroom

Door vastgoed te verhuren ontstaat er een huurstroom, waardoor het vastgoed waardevoller wordt. Hoe beter de huurstroom, hoe hoger de waarde van het pand. Om een hogere huur te kunnen vragen is de kwaliteit van het vastgoed belangrijk. Investeren in duurzaamheid en kwaliteit van het vastgoed zorgt dus niet alleen voor een hogere waarde, maar ook voor een hogere en veilige huurstroom.

Direct investeren in vastgoed

Indirect investeren in vastgoed