Waarom vastgoed

Nu de pensioengerechtigde leeftijd door de overheid steeds verder omhoog geschroefd wordt en ons spaargeld op de bank bijna niets meer oplevert is het slim om het heft in eigen hand te nemen. Door uw geld verstandig te investeren in vastgoed creëert u niet alleen meer vermogen, maar creëert u ook kansen. Kansen om bijvoorbeeld minder te gaan werken, of misschien wel veel eerder met pensioen te gaan zonder dat dit financiële gevolgen heeft voor uw eigen uitgaven patroon. Fortus biedt off market deals aan voor vastgoedbeleggers.

Veilig en stabiel

Van alle investeringen die u kunt doen is vastgoed de meest veilige en stabiele investering. De geschiedenis wijst uit dat de waarde van vastgoed altijd stijgt. Vastgoed is daardoor stabiel en zal niet zo erg fluctueren als bijvoorbeeld een aandeel.

Daarnaast is vastgoed een veilige investering. Zeker als u een eigen pand aankoopt en uw portefeuille goed laat verhuren en beheren. U heeft zelf de sleutel van het pand, u kunt het aanraken en zelf bepalen wat ermee gebeurt. Er is dus een hoge mate van controle aanwezig. Dit maakt het vastgoed van Fortus tot een uitermate geschikte investering als u op zoek bent naar een belegging met weinig risico.

Toevoegen van waarde

Vastgoed is uniek omdat dit de enige belegging is waarbij u als investeerder zelf invloed kan uitoefenen op de waardestijging. Dit kunt u bijvoorbeeld al doen door uw vastgoed te laten verduurzamen of te renoveren. Door waarde toe te voegen kunt u doormiddel van herfinanciering uw vastgoedportefeuille laten groeien.

Woningtekort

Nederland kampt met een structureel woningtekort. Hierdoor zal er altijd vraag zijn naar huurwoningen. Ook wordt huren steeds populairder. Enerzijds komt dit door de toename van eenoudergezinnen, anderzijds willen jongeren zich niet gelijk binden aan een koopwoning. Verre reizen maken, van baan wisselen en het leven ontdekken maakt dat de huidige generatie een stuk flexibeler is ingesteld en dit zien we ook terug in een woonbehoefte.

Met vastgoed van Fortus investeert u dus in een waardevast, veilig en stabiel product waar een enorme vraag naar is.

Neem contact op